Opstart van eenmanszaak of onderneming

De start van uw onderneming is een cruciaal moment dat vraagt om deskundige begeleiding en ondersteuning. Bij Yilmaz Boekhouding heeft u alles wat u nodig heeft om een vliegende start te maken.

Wat Wij Bieden

Wij bieden uitgebreid advies en praktische hulp bij elke stap – van de keuze van de juridische vorm (BV, Eenmanszaak, NV, VOF, Commv., ...) van uw onderneming tot het opstellen van een robuust financieel plan.

Financieel Plan

Opstellen van een gedetailleerd financieel plan dat de levensvatbaarheid van uw onderneming ondersteunt.

Subsidies en Premies

Hulp bij het identificeren en aanvragen van relevante subsidies en premies.

Noodzakelijke Registraties

Begeleiding bij alle administratieve procedures, waaronder registratie bij de KBO, BTW-registratie, en meer.

Wat klanten van ons vinden

Blader door de feedback van zij die de kwaliteit en betrouwbaarheid van Yilmaz Boekhouding zelf hebben ervaren.

Google score: 5/5, gebaseerd op 97+ reviews

Zeer vriendelijke en expert boekhouders we zijn vandaag langs geweest ze hebben ons heel goede geïnformeerd en correcte advies gegeven zeker 5 ster waard

Alex H.06/02/2024

Top service!!! goede en snelle werking! Al jaren mijn boekhouder

Jace V.23/06/2023

Top boekhouder. Al anderhalf jaar zakelijke klant en er wordt altijd duidelijk en vriendelijk op alles geantwoord. Professioneel, responsief en vriendelijk. Dikke aanrader! Tijdens corona maatregelen ook duidelijke en transparante communicatie al had ik het zelf niet nodig.

Ajdin L.06/02/2024

Dit bedrijf heeft me veel kosten en moeite bespaard, danku!

Brian B.06/02/2024

Professioneel boekhoudkantoor met zeer goede service en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader.

Ibrahim A.06/02/2024

Uiterst vriendelijke,- beleefde en - vakkundige boekhouders,héél laagdrempelig om even naar binnen te gaan,wat mij betreft een hele fijne ervaring met dit kantoor en hun medewerkers.

Jesseca T.06/02/2024

Heel duidelijke startersinformatie gekregen. Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vlot en snel geholpen.

AS Rmbts06/02/2024

Vandaag langs Yilmaz boekhoudkantoor langs geweest voor een intake gesprek. Vanaf het eerste moment, zeer professioneel ontvangen, transparante informatie ontvangen , alle vragen op een duidelijke manier beantwoord. Kortweg topkwaliteit en een super goed gevoel aan over gehouden. Bedankt hiervoor!!!

Abdooulahi T.06/02/2024
Waarom kiezen voor Yilmaz Boekhouding?

Bij Yilmaz Boekhouding begrijpen we de uitdagingen waar startende ondernemers mee te maken krijgen. Ons doel is om deze uitdagingen te verminderen door u te voorzien van alle noodzakelijke tools en kennis om succesvol te zijn.

Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw onderneming.

Wij zijn er om de complexiteit van het starten van een onderneming te vereenvoudigen. Met onze deskundige begeleiding en ondersteuning kunt u vertrouwen op een solide fundament voor uw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over alle beschikbare opties en helpen u bij het maken van de beste beslissingen voor uw unieke situatie.

Laat ons uw partner zijn bij de start van uw onderneming. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek wij de sleutel kunnen zijn tot uw succes.

Startende Ondernemers

Managementvennootschappen: Wij bieden specifieke strategieën voor het opzetten en beheren van uw vennootschap, gericht op fiscale optimalisatie en efficiënt risicobeheer.

Freelancers en IT-professionals: Ontvang advies op maat voor het navigeren door contracten, facturering en fiscale planning om uw onafhankelijke onderneming te maximaliseren.

Dienstverleners en havenmanagement: Versterk uw positie met onze deskundige begeleiding in bedrijfsstrategieën, compliance en financiële planning.

Onderaannemers: Leer hoe u uw financiën kunt optimaliseren, contractuele relaties kunt beheren en uw rechten als onderaannemer kunt beschermen.

Medische professionals: Wij begrijpen de unieke uitdagingen van de gezondheidszorg en bieden gespecialiseerde ondersteuning voor uw praktijkbeheer en financiële planning.

Vrije beroepen: Van juridische professionals tot zorgverleners, onze diensten zijn ontworpen om u te ondersteunen bij het beheren van uw praktijk, met advies over alles van belastingen tot bedrijfsontwikkeling.

Jaren actief

Opgebouwd door jarenlange toewijding en expertise in de boekhouding

Klanttevredenheid

Gebaseerd op 97+ Google reviews.

Bedrijven geholpen

Bewezen succes in diverse sectoren.