Vacatures

Yilmaz Boekhouding is jouw stap naar een succesvolle carrière in de boekhouding. Ontdek onze beschikbare functies voor junior en senior accountants en word deel van een bedrijf dat innovatie en professionaliteit hoog in het vaandel draagt. Jouw toekomst in de financiële wereld begint hier. Bekijk nu onze vacatures en vind jouw perfecte match.

Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker bij Yilmaz Boekhouding werk je in een hecht team in Antwerpen - Deurne. Je bent verantwoordelijk voor administratie, documentverwerking, dossierbeheerondersteuning en receptie. Enige werkervaring is gewenst, een bachelor is een pluspunt maar geen vereiste. Wij bieden een eerlijk salaris, doorgroeimogelijkheden, gefinancierde opleidingen en een moderne werkomgeving met de kans op een ITAA-stage.

Junior Accountant

Als Junior Accountant bij Yilmaz Boekhouding krijg je de kans om je boekhoudkundige vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en ondersteunende omgeving. Je werkt samen met ervaren accountants en leert alle aspecten van financiële administratie, waardoor je een solide basis legt voor jouw carrière in de financiële wereld.

Senior Accountant

Als Senior Accountant bij Yilmaz Boekhouding speel je een cruciale rol in het leiden van ons boekhoudteam. Met jouw uitgebreide kennis en ervaring zorg je voor een nauwkeurige financiële rapportage en draag je bij aan strategische besluitvorming die ons bedrijf vooruit helpt.