Onze Diensten

Bij Yilmaz Boekhouding specialiseren we ons in financiële dienstverlening voor een diversiteit aan sectoren, van start-ups tot ervaren professionals in vrije beroepen. Met onze uitgebreide expertise bieden we elke klant een op maat gemaakte service, gericht op het behalen van financiële doelen en het bevorderen van duurzame groei.

Advies en Strategie

Wij analyseren de rentabiliteit van uw onderneming en bieden op maat gemaakte voorstellen om zowel op korte als lange termijn uw economische gezondheid te verbeteren. Dit omvat fiscale optimalisatie en strategische bedrijfsopvolging.

Opstart van een eenmanszaak of onderneming (BV, NV, VOF, Comm.V., etc.)

Voor startende ondernemers bieden we een allesomvattende service: van juridische vormkeuze en financieel plan tot het verkrijgen van subsidies en de noodzakelijke registraties (KBO, BTW, sociaal verzekeringsfonds). Wij begeleiden u bij elke stap.

Fiscale Diensten en Optimalisatie

Onze diensten omvatten het bijstaan bij het invullen en indienen van elektronische aangiften in personen-, vennootschapsbelasting en BTW, evenals het verstrekken van advies om belastingen te minimaliseren.

Managementvennootschappen

Ons team biedt strategisch advies en structurering van managementvennootschappen om fiscale efficiëntie te verhogen, zakelijke risico's te beheren, en persoonlijke vermogensbescherming te optimaliseren.

Boekhouding

Wij zorgen voor een volledige boekhouding: van het bijhouden van de boeken tot het opmaken van de jaarrekeningen en adviseren over de organisatie van uw boekhouding.

Vennootschapsrecht

We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om u deskundig te adviseren bij de oprichting of transformatie van uw onderneming, inclusief alle wettelijke formaliteiten en procedures.

Sociaal – en Arbeidsrecht

Onze expertise in sociaal- en arbeidsrecht ondersteunt u bij het naleven van de regels die de relatie tussen werkgever en werknemer regelen, alsook de wettelijke verplichtingen op sociaal vlak.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek