Over ons

Bij Yilmaz Boekhouding combineren we jarenlange expertise met een persoonlijke touch om uw financiële behoeften te ondersteunen.
Sinds 2008

Sinds onze oprichting heeft Yilmaz Boekhouding zich ontpopt als een vaste waarde op het gebied van boekhouding en fiscaliteit in en rondom Antwerpen. Onze reputatie voor uitmuntende dienstverlening is het resultaat van een collectieve inspanning en diepgaande expertise binnen ons team.

Wij zijn trots op onze evolutie tot een toonaangevend boekhoudkantoor, gedreven door een passie voor kwaliteit en een onwrikbare toewijding aan het succes van onze klanten.

Jaren actief

Opgebouwd door jarenlange toewijding en expertise in de boekhouding

Klanttevredenheid

Gebaseerd op 97+ Google reviews.

Bedrijven geholpen

Bewezen succes in diverse sectoren.

Als erkend lid van het ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants) voldoen wij aan de hoogste standaarden van professionaliteit en kwaliteit. Deze erkenning is een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid en onze voortdurende inzet om de beste fiscale en boekhoudkundige oplossingen te bieden.

ITAA nr. 50.828.101


E-mail
info@yilmazboekhouding.be
Telefoon
03 369 61 61
Fax
03 369 61 61
Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 9:00 – 12:30 en 14:00 – 17:00
Adres
Wim Saerensplein 25A,
2100 Deurne (Antwerpen)
Professionaliteit en kwaliteit

Vandaag de dag bestaat Yilmaz Boekhouding uit een team van enthousiaste professionals die zich inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit dienstverlening.

De erkenning door onze klanten en onze status als ITAA-lid hebben ons geholpen om een betrouwbare partner te worden in de boekhouding en fiscaliteit. We zetten ons in om onze praktijk voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren, zodat we de meest betrouwbare en deskundige dienstverlening kunnen blijven bieden.