Sociaal- en Arbeidsrecht

Yilmaz Boekhouding biedt deskundige ondersteuning op het gebied van sociaal- en arbeidsrecht om ondernemers en werkgevers te helpen bij het navigeren door de complexiteit van de arbeidsrechtelijke landschap.

Wat Wij Bieden

Yilmaz Boekhouding biedt deskundige ondersteuning op het gebied van sociaal- en arbeidsrecht om ondernemers en werkgevers te helpen bij het navigeren door de complexiteit van de arbeidsrechtelijke landschap.

Arbeidsovereenkomsten

Hulp bij het opstellen van juridisch solide arbeidsovereenkomsten.

Advies over Werknemersrechten

Zorg ervoor dat uw beleid voldoet aan de huidige wet- en regelgeving omtrent werknemersrechten.

Implementatie van Arbeidsvoorwaarden

Ondersteuning bij het ontwikkelen en implementeren van eerlijke en conforme arbeidsvoorwaarden die bijdragen aan een positieve werkomgeving.

Wat klanten van ons vinden

Blader door de feedback van zij die de kwaliteit en betrouwbaarheid van Yilmaz Boekhouding zelf hebben ervaren.

Google score: 5/5, gebaseerd op 97+ reviews

Zeer vriendelijke en expert boekhouders we zijn vandaag langs geweest ze hebben ons heel goede geïnformeerd en correcte advies gegeven zeker 5 ster waard

Alex H.06/02/2024

Top service!!! goede en snelle werking! Al jaren mijn boekhouder

Jace V.23/06/2023

Top boekhouder. Al anderhalf jaar zakelijke klant en er wordt altijd duidelijk en vriendelijk op alles geantwoord. Professioneel, responsief en vriendelijk. Dikke aanrader! Tijdens corona maatregelen ook duidelijke en transparante communicatie al had ik het zelf niet nodig.

Ajdin L.06/02/2024

Dit bedrijf heeft me veel kosten en moeite bespaard, danku!

Brian B.06/02/2024

Professioneel boekhoudkantoor met zeer goede service en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader.

Ibrahim A.06/02/2024

Uiterst vriendelijke,- beleefde en - vakkundige boekhouders,héél laagdrempelig om even naar binnen te gaan,wat mij betreft een hele fijne ervaring met dit kantoor en hun medewerkers.

Jesseca T.06/02/2024

Heel duidelijke startersinformatie gekregen. Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vlot en snel geholpen.

AS Rmbts06/02/2024

Vandaag langs Yilmaz boekhoudkantoor langs geweest voor een intake gesprek. Vanaf het eerste moment, zeer professioneel ontvangen, transparante informatie ontvangen , alle vragen op een duidelijke manier beantwoord. Kortweg topkwaliteit en een super goed gevoel aan over gehouden. Bedankt hiervoor!!!

Abdooulahi T.06/02/2024
Waarom kiezen voor onze sociaal- en arbeidsrecht diensten?

Door te kiezen voor Yilmaz Boekhouding, kiest u voor een partner die de waarde begrijpt van goed werkgeverschap en de complexiteit van arbeidsrecht.

Onze deskundige adviseurs bieden praktische oplossingen en advies op maat om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering niet alleen aan de wettelijke vereisten voldoet, maar ook de basis legt voor een gezonde en productieve werkrelatie met uw personeel.

Onze dienstverlening op het gebied van sociaal- en arbeidsrecht is erop gericht om u als werkgever niet alleen te beschermen tegen mogelijke juridische uitdagingen maar ook om een positieve en productieve werkomgeving te bevorderen.

Door proactief te adviseren en te ondersteunen bij de implementatie van best practices, helpt Yilmaz Boekhouding u om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen en uw relatie met uw werknemers te versterken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze diensten op het gebied van sociaal- en arbeidsrecht en ontdek hoe we samen de werkomgeving binnen uw onderneming kunnen verbeteren.

Jaren actief

Opgebouwd door jarenlange toewijding en expertise in de boekhouding

Klanttevredenheid

Gebaseerd op 97+ Google reviews.

Bedrijven geholpen

Bewezen succes in diverse sectoren.